* ** **** Tijdens de lockdown t/m 9 februari 2021 werken wij gewoon door, voor het leegruimen van een woning bel 06 8300 8746 (de kringloopwinkel is echter gesloten voor bezoek). *** ** *

Kringloop Groene Kruis

Bel 06 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Inkoop-Antiek.nl - Inkoop Antiek, Kunst en Aziatica o.a. Chinees Porselein | Taxeren

Inkoop-Antiek.nl is een onderdeel van Veilinghuis Oranje te Leiden.

Veilinghuis Oranje is een veilinghuis met toonzaal welke maandelijks een veiling houdt van antiek, kunst, vintage design en aziatica o.a. Chinees porselein, ook bestaat de mogelijkheid om deze aan ons te verkopen.

Voor de inkoop van antieke inboedels (ook enkele stuks) komt onze taxateur / inkoper volgens afspraak geheel vrijblijvend aan huis, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Elke vrijdag is in het veilinghuis een taxatiedag tussen 11:00 en 16:00 uur. Wij taxeren deze dag gratis uw antiek en kunst welke wordt beoordeeld door een expert, na de taxatie bestaat de mogelijkheid om deze direct aan ons te verkopen of om te laten veilen.

Wij geven u de zekerheid voor een snelle en betrouwbare afhandeling, vraag naar onze voorwaarden.

Het veilinghuis heeft ook een eigen gratis ophaalservice voor uw inboedel, deze is uitsluitend geldig voor particulieren wonende in: Leiden, Leiderdorp, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude Dorp / Rijndijk, Zoeterwoude Dorp / Rijndijk, Stompwijk, Benthuizen, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Wassenaar, Oegstgeest, Voorhout, Noorwijk, Katwijk aan Zee, Sassenheim en Warmond (andere plaatsen in overleg, Amsterdam en Rotterdam hiervan uitgesloten).

Voor meer informatie betreft het inkopen / verkopen van antiek, kunst of aziatica, ga op de website hieronder:

www.inkoop-antiek.nl

Heeft u nog vragen, onze medewerkers staan u graag te woord.

VeilinghuisOranje.nl